Ochrana osobných údajov

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

je v našej spoločnosti DAVEX-SK s.r.o. („prevádzkovateľ“) zabezpečená v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa ruší smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) (ďalej aj len „Nariadenie“) a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej aj len „Zákon“). Ochrane osobných údajov venujeme špeciálnu pozornosť.
 

Práva dotknutých osôb

Dotknutá osoba má, bez ohľadu na právny základ spracúvania osobných údajov, právo na prístup k osobným údajom, právo na ich opravu, vymazanie, obmedzenie spracúvania a právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, alebo právo podať návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov.

Plnenie informačnej povinnosti voči dotknutým osobám

Zásady spravodlivého a transparentného spracúvania osobných údajov si vyžadujú, aby dotknutá osoba bola informovaná o existencii spracovateľskej operácie a jej účeloch.
Informácie súvisiace so spracúvaním osobných údajov týkajúcich sa dotknutej osoby spoločnosť DAVEX-SK, s.r.o. dotknutej osobe poskytuje v čase získavania osobných údajov od dotknutej osoby, alebo ak sa osobné údaje získali z iného zdroja, v primeranej lehote po získaní osobných údajov v súlade s Nariadením a Zákonom o ochrane osobných údajov. 

  • Všeobecné informácie o prevádzkovateľovi

  • Mzdy a personalistika

  • Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci (BOZP)

  • Účtovné doklady

  • Monitorovanie priestorov prístupných verejnosti

  • Došlá a odoslaná pošta

  • Kniha návštev

  • Oznamovanie protispoločenskej činnosti

  • Dochádzkový systém

  • Monitorovanie zamestnancov a vodičov

Davex logo biele
Hlavné aktivity na našich 3 strediskách na Slovensku

Stredisko Žilina Grafická príprava, výroba štočkov a sleevov

  • Brezová 65, 010 01 Žilina

  • Príjem zákaziek a zákaznícky servis: 0903 527 764

  • Grafická príprava: 041/ 5000 195, 0910 903 490

  • Výroba a expedícia štočkov: 0910 903 440

  • Výroba pečiatok: 0903 527 761

  • Ekonomické oddelenie: 041/ 56 52 093

Stredisko Ružomberok Grafická príprava, výroba štočkov

  • ul. Za starým cintorínom 3749, 034 01 Ružomberok

  • Príjem zákaziek a zákaznícky servis:
    044/ 4342071, 0903 556 113

  • Grafická príprava: 044/ 4342071, 0903 556 113

  • Výroba a expedícia štočkov: 044/ 4342071, 0903 556 113

  • Výroba pečiatok: 044/ 4342071, 0903 556 113

Stredisko Snina Grafická príprava, výroba reklamných tabúľ, vizitiek

  • Staničná 1026/9, 069 01 SNINA

  • Príjem zákaziek a zákaznícky servis:
    057/762 25 61 , 0910 903 510

  • Grafická príprava: 057/762 25 61, 0910 903 510

  • Výroba reklamných tabúľ na rezacom plotri, vizitiek:
    057/762 25 61, 0917 356 960, 0910 903 510

  • Výroba pečiatok: 0917 356 960, 0910 903 510